We voorzien tijdens de schoolvakanties verschillende bivak momenten. We werken met verschillende leeftijdscategorie├źn. Dankzij de "Plezante Premie" van Qmusic is dit werkelijkheid geworden sinds 2017.

'Op Bivak gaan' nodigt de deelnemers uit om kennis te maken met zichzelf en de natuur. We oefenen verschillende survival technieken individueel en in groep: vuur maken, shelter opzetten, koken op kampvuur, hout hakken en zagen, werken met een zakmes, kompas en kaart lezen, bivakkeren in tenten, navigeren met natuurlijke hulpmiddelen, .... Dit wordt op een veilige en effici├źnte manier aangeboden.


Tijdens de bivak kunnen ze ervaringen opdoen, over zichzelf reflecteren, leren samenwerken en functioneren in een groep. Tijdens de tocht moeten de deelnemers voor zichzelf en voor de groep zorgen. 

Terugkeren naar de basis, leren wat voor hen echt belangrijk is en leren wie ze eigenlijk echt zijn of willen zijn, zijn onze uitgangspunten. Dit zorgt voor een onvergetelijke ervaring en een positieve manier van kijken naar zichzelf.

Voor dit project werken we in kleine groepen. Zo kunnen we de deelnemers individueel benaderen en begeleiden.
  • Zelfgemaakte broodjes in appelsienen